vindusensor Sensative%20strips Strips-on-door-with-familyHIGH2
vindusensor

Vindussensor


569,- inkl.mva.

En vindussensor som sier ifra via Futurehome-appen om noen åpner en dør eller et vindu

Forventet levering: 3-5 dager

Forventet levering: 3-5 dager

569,- inkl.mva.

Beskrivelse

Dette er en ultratynn dør- eller vindussensor som sier ifra via Futurehome-appen om noen åpner en dør eller et vindu. Varsling via Futurehome-appen utløses om kontaktfeltet mellom de to ulike delene blir brutt og hjemmet står i borte- eller feriemodus. Det er også enkelt å sjekke status på om dører eller vinduer er åpne via Futurehome-appen. Både sensoren og magneten er enkle å montere takket være den dobbeltsidige tapen. Den tynne profilen gjør at du ikke legger merke til sensoren når den monteres i et dør- eller vinduskarm. På grunn av sitt lange tynne design benytter sensoren et spesialdesignet batteri med batteritid på opptil ti år. Sensative Strips kan bare benyttes på materiale av tre eller plast. Dersom den skal festes på en metallisk overflate bør man feste den med en tykkere dobbeltsidig teip på både sensor og magnet for å unngå forstyrrelse på magneten.

Med sin beskjedne høyde på rett under 3mm passer Strips fint mellom karmen på en dør eller et vindu. Alt du behøver å gjøre er å fjerne plasten som beskytter limet på sensor og magen og klistre den på plass.
Strips er designet for å kunne monteres både innendørs og utendørs. Dette betyr at du kan benytte din Strips for alle typer dører og vinduer, til og med garasjeporten.