Tilleggspakke Smart varmestyring

MikroFlex tilleggspakke smart effektstyring


2 495,- inkl.mva.

MikroFlex er et Enovastøttet prosjekt hvor fremtidens energisystem skal testes og effektiviseres. Pakkene er forbeholdt de som bor eller har hytte i Fredrikstad og på Hvaler.

Forventet levering: 1-2 uker

Forventet levering: 1-2 uker

2 495,- inkl.mva.

Beskrivelse

I boligen finnes apparater som er strømkrevende, som for eksempel varmtvannsbereder, utendørs varmekabler, snøsmelteanlegg og elbillader. Disse behøver ikke nødvendigvis være på hele tiden, og med denne pakken har man mulighet til å styre og kontrollere dem, samt få rapporter om strømforbruket. Apparatene kan skrus av og på via app eller tidsinnstilling.

Pakkene er forbeholdt de som bor eller har hytte i Fredrikstad og på Hvaler.

Hvorfor kjøpe effektstyring fra oss?
Når du kjøper en av de smarte MikroFlex-pakkene blir hjemmet ditt samtidig klargjort for energi- og effektstyring. Det vil si at du kan få kontroll på hvor mye strøm du bruker til hva, og styre dette slik at du kan holde nettleien så lav som mulig. Det vil være ekstra verdifullt når NVE innfører effekttariff, som de etter planen gjør fra 1. januar 2021.


Teknisk beskrivelse

PAKKEN INNEHOLDER:
1 stk Aeotech Heavy Duty Smart Switch
Smart effektstyring kan bestilles sammen med en av hovedpakkene, eller dersom du har kjøpt en av hovedpakkene tidligere.