5409527

Heat & Beat 2000W Grå


4 990,- inkl.mva.

Nå får du ENDELIG den totale opplevelsen i en terrassevarmer! Her har du alt du ønsker deg: Hvor ofte har du ikke sittet ute på sene flotte kvelder og ønsket deg en terrassevarmer som gir god nok varme, og som er uten det intense røde lyset? Når kvelden er på sitt beste og natten senker seg, er ingenting bedre enn litt rolig, vakker musikk i bakgrunnen. Og så er det alltid koselig med litt dempet belysning for å gjøre stemningen komplett.

Forventet levering: 1-2 uker

Forventet levering: 1-2 uker

4 990,- inkl.mva.

Beskrivelse

Nå får du ENDELIG den totale opplevelsen i en terrassevarmer! Her har du alt du ønsker deg: Hvor ofte har du ikke sittet ute på sene flotte kvelder og ønsket deg en terrassevarmer som gir god nok varme, og som er uten det intense røde lyset? Når kvelden er på sitt beste og natten senker seg, er ingenting bedre enn litt rolig, vakker musikk i bakgrunnen. Og så er det alltid koselig med litt dempet belysning for å gjøre stemningen komplett. NÅ FÅR DU ALT DETTE I HEAT&BEAT. Ta med deg varme, musikk og lys ut i sommernatten og NYT LIVET: Med enkle tastetrykk på mobilen, har du full kontroll på kvelden. Via Appen har du trinnløs justering av varmen som gir deg maksimal fleksibilitet. Musikken velger du etter stemning og humør, streamer via høyttalerne, som styres via mobilen. Heat & Beat 2000W Grå.

Teknisk beskrivelse

Farge: Koksgrå
Bruk: Manuell, fjernkontroll, smartphone app (iOS + Android)
Watt: 0 – 2000w. Dimbar med 6 nivåer via fjernkontroll og trinnløs dimming via App.
IP grad: IP65
Høytalere: 2 x 3 watt. Vannavstøtende.
Varmeelement: Ultra Low Glare med svært lite lys
Volt: 220-240 V – 50 Hz
Mål: (HxBxD): 13 x 74 x 13,5 cm
Vekt: 3,9 kg
Strålevinkel: ca 60-65 grader – konsentrert sone
Rekkevidde fjernkontroll: Opp til ca 6m. / Bluetooth – opp til ca 20m
Braketter: Inkludert festebraketter
Spesialfunksjoner: Kan kontrollere flere enheter via App. Timer. Passordfunksjon. Soft start. Overopphetingsbeskyttelse.
Batteri til fjernkontroll: 2 x AAA, 1,5V (ikke inkludert)