Smart solenergi

MikroFlex Smart solenergi


52 500,- inkl.mva.

MikroFlex er et Enovastøttet prosjekt hvor fremtidens energisystem skal testes og effektiviseres. Pakkene er forbeholdt de som bor eller har hytte i Fredrikstad og på Hvaler.

Forventet levering: 1-2 uker

Forventet levering: 1-2 uker

52 500,- inkl.mva.

Beskrivelse

Solenergi er verdens raskest voksende energikilde. Med solpakken produserer du din egen kortreiste og miljøvennlige strøm. Med trådløs overføring mellom inverter og boligens trådløse nett får du også full oversikt over produksjonen i egen app som kan lastes ned på smarttelefonen.

Grossist Berggård Amundsen er Premium Partner med tyske IBC Solar som er Europas ledende aktør innen solenergi. Vi tilbyr markedets beste løsninger og produkter, systemgaranti på anleggene samt full dokumentasjon og prosjektering.

Norgeselitens installatører i MikroFlex-prosjektet er sertifiserte Soleliten-installatører. 

Hvorfor kjøpe smart solenergi fra oss?

Når du kjøper en av de smarte MikroFlex-pakkene blir hjemmet ditt samtidig klargjort for energi- og effektstyring. Det vil si at du kan få kontroll på hvor mye strøm du bruker til hva, og styre dette slik at du kan holde nettleien så lav som mulig. Det vil være ekstra verdifullt når NVE innfører effekttariff, som de etter planen gjør fra 1. januar 2021.

Hvorfor kjøpe smart varmestyring fra oss?
Når du kjøper en av de smarte MikroFlex-pakkene blir hjemmet ditt samtidig klargjort for energi- og effektstyring. Det vil si at du kan få kontroll på hvor mye strøm du bruker til hva, og styre dette slik at du kan holde nettleien så lav som mulig. Det vil være ekstra verdifullt når NVE innfører effekttariff, som de etter planen gjør fra 1. januar 2021

Teknisk beskrivelse

Pakken innheolder:
Futurehome Smarthub
8 solcellepaneler JKM310M-60B Black
1 Fronius Galvo 2.0-1 inverter inkl. monteringsutstyr.