StarterKit_products starter
StarterKit_products

DEFA Hyttestyring StarterKit


4 490,- inkl.mva.

Startpakken inneholder alt du trenger for å få full kontroll over oppvarming og sikkerhet i hytten, via din mobiltelefon.

Forventet levering: 3-5 dager

Forventet levering: 3-5 dager

4 490,- inkl.mva.

Beskrivelse

Startpakken er en rask og enkel måte å øke komfort og sikkerhetsnivå i hytten din. Den er enkel å installere og dekker alle grunnbehov for et hyttestyringssystem. Følg instruksjonene som følger med StarterKit og du vil være oppe og gå innen kort tid.
Med StarterKit, DEFA-appen og et abonnement – vil du kunne følge med på temperaturer og fjernstyre varmekilder koblet til systemet, samt motta varsler i forbindelse med innbrudd.

Fordeler:

• Varm opp hytten før du kommer, og nyt oppholdet fra det øyeblikket du går inn døra. Følg med på temperaturer og få varslinger hvis de går under eller over dine definerte grenser.

• Motta varslinger hvis temperaturen synker og det er fare for frost, eller ved strømbrudd, så du kan beskytte vannrør fra frostskader og dermed unngå vannskader.

• Senk strømforbruket ved å sette spare- og komforttemperaturer. Bruk akkurat så mye strøm som du trenger.

• Få potensielle innbruddstyver til å tenke seg om to ganger ved å varsle dem om at du har et sikkerhetssystem installert.

• Reager fort hvis du får uventet besøk av innbruddstyver. Ved å varsle politi og, ved å erstatte ødelagte vinduer eller lukke åpne dører, kan du redusere videre skade på hytten.


Teknisk beskrivelse

Inkluderer 1x Base Uni DIY styringssentral
2x Socket trådløs stikkontaktplugg
1x Temperature Sensor trådløs temperatursensor
2x Motion Detector bevegelsesdetektor
1x Magnet Contact magnetkontakt for dører og vindu.
Abonnementet koster kr 975 pr. år. I tillegg kommer et etableringsgebyr på kr 290,-
Her laster du ned appen til din mobil: https://link.mydefa.com/