• Norgeseliten tilbyr deg tre ulike betalingsalternativ i samarbeid med Klarna vår leverandør av kortbetalingsløsning; kortbetaling, fakturabetaling og faktura delbetaling. Finn ut mer om Klarna sin betalingsløsning her

  Ved å benytte deg av Klarna sine betalingsløsninger godkjenner du at Klarna anvender dine personopplysninger i henhold til Klarnas retningslinjer for personvern, inklusiv eventuell overføring til særskilt utvalgte samarbeidspartnere eller stater utenfor EU/EØS-området.
  Se Klarna sine retningslinjer for personvern for en nærmere beskrivelse av hvordan de håndterer personopplysninger.
  Finn ut mer om Klarna betalingsvilkår ved betalingstidspunkt/check-out her

  Kortbetaling
  Du kan betale med Visa og Mastercard/Eurocard på netthandel.norgeseliten.no. Din korttransaksjon sendes kryptert gjennom Klarna. Dette gjør at du trygt kan betale uten å være redd for at din kortinformasjon skal komme på avveie. Ved betaling med kort angis kortnummer, kortets gyldighetstid, CVC-kode samt for visse kort også 3D Secure-kode.
  Kortnummer lagres ikke av Norgeseliten etter gjennomført transaksjon. Det totale beløpet for din bestilling belastes direkte på din konto.

  Betaling med faktura
  Vi tilbyr Klarna faktura i samarbeid med Klarna. Betalingsfristen er 14 dager. Hvis du velger å betale med faktura påløper det ingen ekstra kostander om du ikke ønsker å forlenge betalingsfristen ut over 14 dager. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folke registrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet.
  Når du velger å betale med Klarna faktura må du oppgi ditt personnummer. Det blir brukt for å hente din folkeregistrerte adresse. Varene kan ikke sendes til en annen adresse. Dette er for å forhindre svindel. Hvis du ikke aksepterer adressen som hentes opp må du betale med kort. Vi lagrer ikke personnummeret i våre systemer.

  Faktura sendes deg på e-post når vi sender ut varene. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente.

  Ved å velge Klarna faktura får du
  • Trygghet til å handle uten å oppgi din kredittkortinformasjon
  • Mulighet til å handle gjennom å bare oppgi ditt personnummer
  • Mulighet til å se varen før du betaler
  • Handle enkelt, trygt og raskt på nettet

 • Delbetaling med faktura
  Vi tilbyr Klarna Konto i samarbeid med Klarna som gir deg mulighet til å dele opp betalingen. Det er en kredittavtale mellom Klarna AB og deg som forbruker. Er det første gang du gjør et kjøp med Klarna Konto vil du få tilsendt en kontoavtale som du fyller ut og sender tilbake til Klarna for å godkjenne vilkårene for delbetaling. Finn ut mer om Klarna konto her

  Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91.

FAST-avtale

EL-sjekk

ENØK-råd

DESIGN-tips