Ved bruk av terrassevarmere får du en effektiv oppvarming av utearealene dine, og du kan forlenge sesongen i begge ender. Alle terrassevarmere er basert på infrarød varme eller varmestråler. Denne formen for varmeteknikk er meget effektiv og økonomisk i bruk, og du vil kjenne at det varmer selv om det er kjølig i luften.

Vi har et bredt utvalgt av terrassevarmere i høy kvalitet og ytelse. Klikk her for å se våre produkter

Når du skal nyte kvelden etter at solen har gått ned, er det viktig å velge en terrassevarmer som dekker dine behov. Uansett om du har en liten balkong, en stor terrasse, sommerstue eller innglasset terrasse, har vi løsningen som passer for DEG!


Slider_updated28_2019
Det første du må tenke på er hvordan du vil bruke uteområdet. Skal du forlenge de flotte sommerkveldene eller er du ute etter å utvide sesongen i begge ender? Har du en åpen terrasse, er den delvis lukket, eller har du en sommerstue eller innglasset terrasse du vil ha varme på. Alt dette innvirker på hvilken modell du bør velge.
Har du ikke le for vind bør du velge en kraftig modell som gir meget god varme selv om det blåser litt. Har du god le for vind står du litt friere, og kan velge mellom flere modeller.

Infrarød varme til hus og hjem!

Infrarød varme gir et meget sunt og godt inneklima, det er energieffektivt og sparer strøm, samtidig som det er lysløst og vedlikeholdsfritt. Det varmer ikke opp luft men objektene i rommet. Samtidig brenner det ikke støv, slik at man slipper å puste inn oppvarmet forurenset luft. Dette er fremtiden!
Se våre varmepaneler her

Hva er infrarød varme?

Infrarød varme er den samme gode, trygge varmen vi får fra solen. De lange infrarøde strålene som kommer direkte fra solen fungerer slik at de varmer vår planet. De er en stimulerende kraft for alt liv som vokser på jorden, de har en positiv effekt på oss mennesker og er fullstendig ufarlige. Faktisk er vi mennesker skapt for å absorbere infrarød varme. 

 


InnevarmePrivat05
SUNDIRECT-GD500Black1