Inspirasjon

Forleng sommerkvelden med utendørsbelysning og terrassevarmer, eller skap fantastiske effekter med indirekte belysning i hagen
AdobeStock_72036036
Indirekte belysning av busker og trær er en ny trend som er i ferd med å bre seg i Norge. Når mørket faller på våkner hagen til liv med lys. Lys og skyggeeffektene som skapes gjør at det ser ut som om hagen har fått nye farger og nye former. Alle som har opplevd opplyste hager og parker i utlandet vet at indirekte belysning gir en spennende effekt.

Utendørsbelysning gjør det også sikkert å bevege seg når det er mørkt ute, og gjør at huset ditt ser bebodd ut selv om du er bortreist.?
Se vårt utvalg av utelamper her

Når vinteren griper fatt og oppkjørsler og gangstier fryser til, er det både sikkert og komfortabelt med varmekabler som holder dem isfrie.

Utendørsbelysning


I dag finnes det en rekke ulike lamper for bruk utendørs. Noen er ment å skulle lyse opp hus og hage, mens andre har et design som vil heve helhetsinntrykket av huset ditt. Det som er viktig er at du velger en stil som passer deg, huset og hagen din.
Det er stor forskjell på å lyse opp og å belyse. Lamper du ikke ser, som lyser opp huset ditt eller hagen, gir ofte større effekt enn lamper som monteres på huset eller på stolper. Elektrikerne hos Norgeseliten kan gi deg gode råd som kan få huset og hagen til å fremstå på en ny måte.
Elektrikeren kan montere både bevegelsesfølere og solcellebrytere slik at lyset automatisk slås på når mørket senker seg. Dette øker ikke bare sikkerheten, det vil også oppleves som ubehagelig av ubudne gjester.