Alle hus kan bli smarte.

Smarthus er et samlebegrep for styring av lys, varme, brannsikkerhet, innbruddsikring og ventilasjon i ett felles styringssystem. Hensikten er å få lavere energiforbruk, bedre komfort, enklere betjening og høyere sikkerhetsnivå. Med en smarthusløsning kan du enkelt kontrollere alt fra strømforbruk, persienner, garasjeport, ytterdøren, kamera, ventilasjon til lyd og bilde bare ved hjelp av mobilen.

Synes du dette høres spennende ut? Ta kontakt med en av våre installatører . Klikk her


smarthus2 (2)
Elkosmarthus2

Ønsker du å installere smarthusløsninger i eksisterende bolig anbefaler vi et åpent system. Da kan du begynne med å kjøpe og installere de første delene selv. Når du kommer så langt at det må gjøres tilpasninger i sikringsskapet eller på det elektriske anlegget tar du kontakt med din nærmeste elektriker fra Norgeseliten, så hjelper vi deg videre. 
Produkter for styring av lys, varme, brannsikkerhet, innbruddssikring kjøper du her: Nettbutikk Norgeseliten
home-overview-1

Prisen på smarthus avhenger naturlig nok av hvilken løsning du velger. Fra små enkle duppeditter du kan kjøpe og installere selv til komplette systemer som må monteres av elektriker. 

Holder du på med totalrenovering eller bygger ny bolig, koster det ikke så mye mer å oppgradere til en Smarthusløsning sammenlignet med en vanlig elektroinstallasjon. I noen tilfeller kan det til redusere kostnaden fordi trådløs teknologi kan spare elektrikeren for mange timers arbeid. Ta gjerne kontakt med oss for å få pris på en komplett løsning: Finn din lokale elektriker.