I samarbeid med DEFA tilbyr Norgeseliten eRange for lading av elbil. eRange var tidligere kjent som Salto.
elbillading

Ladestasjon fra DEFA best i test hos tyske ADAC

Europas største bilinteresseorganisasjon, ADAC, gjennomførte nylig en omfattende test av ladestasjoner for elbil. Den store vinneren av testen ble en 11 kW ladestasjon utviklet av ABL som i Norge distribueres og selges av norske DEFA. DEFA og ABL har i lang tid hatt et pågående samarbeid om utvikling av ladestasjoner for det nordiske markedet. I Norge har ladestasjonen hittil blitt solgt under navnet saltoboksen. I disse dager lanseres en ny og ytterligere forbedret versjon som vil gå under navnet eRange.   

Les mer om selvte testen på Dinside her: https://tinyurl.com/ybzorxya


ladestasjonPrivat

Hvordan få en effektiv og sikker ladeløsning for hele borettslaget?

  • Sikre nok strøm til alle: Lading gjennom stikkontakter satt opp av enkeltbeboere, fører ofte til at det ikke er nok ladestrøm til alle. Vi har løsninger som fordeler strømmen likt på alle som til enhver tid ønsker å lade. 
  • Riktig fordeling av utgiftene: Boliger med egen ladeløsning eller lading gjennom vanlig stikkontakt fører til at noen bruker større andel av felles strøm. Med et eget brukervennlig system får borettslaget full oversikt over den enkeltes ladetider og forbruk.
  • Betalingsløsninger: Vi har ulike løsninger for betaling etter forbruk, for eksempel med brikke eller sms.
  • Overvåkning av systemet: Kontinuerlig overvåkning av hele ladeanlegg gir blant annet informasjon om oppetider, totalt forbruk og servicebehov. 
  • Serviceavtaler: Hvordan drifte anlegget over tid? Gjennom våre serviceavtaler kan vi garantere at alt virker til enhver tid.  

f753d83f-f38f-41a9-8d34-4d0962da3132

CLU er løsningen!

CLU har som hovedformål å maksimere ladehastigheten på flest mulig ladeuttak uten å øke størrelsen på strømtilførselen til bygget. Enten det handler om å dele mellom strømforbrukende elementer og ladestasjon i hjemmet, dele på effekten mellom ladestasjonene eller delegere strøm mellom flere ladegrupper i et stort anlegg, CLU løser utfordringen, på en effektiv og ukomplisert måte.
I borettslag er det ofte en begrenset mengde strøm tilgjengelig for billading. Med CLU deles den totale effekten dynamisk mellom bilene. De første tilkoblet får maks effekt, og etterhvert som flere kobler seg til, fordeles strømmen likt mellom bilene.

Ta kontakt med din lokale elektriker fra Norgeseliten som vil utarbeide tilbud på en ladeløsning basert på behovet i ditt borettslag.